Historie

MAKE! Machining Technology BV is opgericht in 1990 door Wouter de Jong. De jarenlange ervaring in de verkoop van metaalbewerkingsmachines van Wouter de Jong bleek voor f.l.d. Manurhin Benelux BV zijn vruchten af te werpen. De vertegenwoordigingen Manurhin en later Tornos, Pfiffner en Ergomat werden met hart en ziel door Wouter de Jong bij zijn klanten onder de aandacht gebracht. De heer Van 't Dack stond hem hierbij terzijde.

In 1992 trad Edward de Jong in dienst. Vader op de weg en zoon binnen. Dit duo zorgde voor een goed draaiende organisatie. In dat zelfde jaar heeft MAKE! Machining Technology BV tevens een start gemaakt met het verlenen van service. Van huis uit werd er hard gewerkt met als resultaat een uit zijn jasje groeiende onderneming. In 1997 verhuisde MAKE! Machining Technology BV naar bedrijventerrein Groenewoud II te Drunen.

MAKE! Machining Technology BV is uitgegroeid tot een begrip in de markt van metaalbewerkingsmachines met een vakkundige servicedienst en een gedegen aftersalesafdeling. Momenteel bestaat het team van MAKE! Machining Technology uit zes medewerkers. Zij zullen de komende jaren zorg dragen voor het voortzetten en uitbouwen van de bestaande activiteiten. Met het oog op toekomstige ontwikkelingen en verwachtingen bij onze klanten zullen zij streven naar verbetering in service en kwaliteit.